Om bandet

Allan Bøe: Vokal & Gitar

Allan har spilt i band siden tidlig på 80-tallet en gang, både danseband og mer rocka ting.

Utstyr: Allan har masse fancy bokser og stæsj til gitaren sin og til vokalmiken sin; alt for mye til å liste opp her.

Trond Ystanes: Bass

Trond er en ekte Norges-Bastard – født i Nordnorge, vokst opp på Vestlandet og flyttet til Oslo-området engang på 70-tallet. Spilte gitar i Lillestrøm-bandet Aslak og Skogvokterne på tidlig 80-tall og har fiflet med musikk på hobby-basis til han la fra seg strengene en gang på 80-tallet, etter å ha blitt fortalt av en radiovert i NRK at “den låta kunne du fint ha sendt inn til Grand Prix”. Satte føttene i en bass i 2010 og har siden holdt seg der.

Utstyr : Bass

Jørn Scholz: Trommer

Jørn er opprinnelig fra Bergen, har spilt i band siden tidlig på 80-tallet, og har vært gjennom de fleste genre og musikkstiler gjennom årene. 80-tallet spilte han bl.a. i pønkebandet Høydeskrekk, dansebandet Atlantic, bluesbandet the Basement Blues Band og puddelrockbandet Bequerel, samtidig som han spilte i backingbandet til en av Vestlandets mer kjente country/viseartister og var trommeslager i janitsjarorkester og brassband.Tidlig på 90-tallet flyttet han til Oslo der han fort ble med i Just Another Bluesband som holdt det gående helt til vokalisten bestemte seg for å følge kjærligheta og flyttet til Bergen. Nå treffes gutta på Notodden ett og annet år og holder naboene på Blues-campen våkne med allverdens kjent & kjær blues. I ’93 ble Jørn med i Kaptein Tordenbrak, et poprockband som spilte egenproduserte låter på norsk. Bandet var det første som fikk en demoinnspilling inn på A-lista på P3 (låta “Generasjon f.eks. i ’95), og gav ut 3 singler og ett album på Columbia/Sony Music i 95/96. Videoen til låta Generasjon f.eks ble kåret til nest beste norske rockevideo i ’96. Bandet spilte inn låter til nok et album, men gav seg etter hvert av ulike årsaker uten å gi ut noe mer.
Nå for tiden er det YNK som gjelder.

Utstyr: 5 trommers PDP/Drum Workshop CX-series Red Sparkle med DW hardware og Remo Clear Ambassador bottom / Coated Smooth White heads. Div. Ludwig (bl.a. en 1965 Supraphonic 400 5×14″ og en 1986 Supraphonic Hammered Bronze 6,5 x 14″)  skarptrommer. Cymbaler fra Sabian, Paiste & Zildjian som brukes etter behag og dagsform, og Sabian HHX Manhattan Jazz 14″ hihat. Vic Firth American Classic Extreme 5AN stikker og BigDog trommestol. Øving: Alesis synthtrommer og et vintage NewSound-sett med div gamle Paiste-cymbaler.

Alle Foto: Pål Bellis/Kolonihaven